Zkouším to a vypadá to VEEEEEELMi dobře. Jenom pozor u toho restartu nestačilo dát restart z HA, ale musel jsem vytáhnout zásuvku - 10 vteřin - a zasunout. Potom vše naběhlo.
https://pythonrepo.com/repo/kvj-hass_nuki_ng
Vylepšená podpora pro NUKI zámek
-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Vylepšená podpora pro NUKI zámek
NUC - Proxmox a v něm Home Assistant, vše ESP a ZigBee2MQTT (WiFi Sonoff a Tuya jsem vyhodil z baráku)
Linux a HA jsou pro mě něco jako řízení letového provozu na raketové základně...

Linux a HA jsou pro mě něco jako řízení letového provozu na raketové základně...

-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 77 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Vylepšená podpora pro NUKI zámek
Nechám tě to chvilku zkoušet a případně vyzkouším taky
. Je tam nějaký jiný přínos kromě zobrazení procent baterie?

-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Co vím, tak se data tahala ze dvou IP adres, jedna pro zámek a druhá pro bridge. Mě se to mezi sebou tlouklo a neustále se mi to odpojovalo, bylo to nepoužitelné. Tohle je proti tomu Mercedes. Zkus to, uvidíš.
NUC - Proxmox a v něm Home Assistant, vše ESP a ZigBee2MQTT (WiFi Sonoff a Tuya jsem vyhodil z baráku)

-
- Pokročilý
- Dal poděkování: 77 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Zámek má jen bluetooth, takže data se mohou tahat jen z bridge, právě že mě to maká všechno úplně v pohodě