V Nastavení doprovodné aplikace mám toto. Potom je taky nutné povolit aplikaco používat polohu i na pozadí. Ne pouze při používání.strjan píše: ↑31. říjen 2023, 14:26Tak poloha telefonu nejde jen ze satelitni navigace, ze...rejze69 píše: ↑31. říjen 2023, 12:33 Ahoj.
Aplikace v mobilu pokud je jako tracker, tak využívá GPS a pokud nemám signál, nebo dám letadlo atp tak naopak nikdy k žádné změně nedojde.
Prostě tam zůstane stav pryč/doma podle toho co tam bylo. Nejspíš tedy bude nutné pohrát si s nastavením doprovodné aplikace, kde je nastavení polohy. Pak to funguje perfektně a osobně to vidím jako jedinou spolehlivou variantu.
Zkoušel jsem taky všechny možnosti, ale síť mám na enterprise prvcích a tam žádná wifi integrace neexistuje, navíc nežiji sám a jak bylo zmíněno vynucovat wifi disciplínu je přinejmenším problematické. Bluetooth se svým dosahem diskvalifikuje tak nějak z principu.
Mas nejake konkretnejsi nastaveni aplikace, ktere situaci zlepsilo?
Mám to tak od začátku a pokud mám připojení k internetu, ještě se nestalo, že by to nedávalo správnou informaci.