HOME ASSISTANT je otevřená, multiplatformní, aplikace pro domácí automatizace a chytrou domácnost kladoucí důraz na lokální ovládání a bezpečnost tvořená celosvětovou komunitou nadšenců a kutilů skvělá pro provoz na Raspberry Pi nebo jiném místním serveru
Tak už to neřeš jsem zpátky ve hře
Netuším proč, ale dal jsem mu celé url přímo na display, předhodil mu prázdný tft což se chytlo a potom jsem zkusil nahrát to tvoje tft a naházel jsem tam nějaké teploty co jsem posbíral ze senzorů což zkouslo a jede to
Momentálně se dá u "zelenáče" kouput za 1 350Kč tak jsem si taky jeden objednal na zkoušku. Jak pokračují experimenty -má smysl si hrát s originálním FW nebo to raději hned flashovat na ESPHome či Tasmotu?
Já šel cestou ESPhome a myslím že jsem neudělal špatně.
Projekt se mi zde trochu zastavil z důvodu prací na 3D tiskárně a jejím vylepšení, ale budu se k němu vracet.
Výsledkem by mělo být, vlastní téma na obrazovce NSpanelu, počasí a teploty (vlastní ikony), ovládání hudebního přehrávače a spínání světel, případně ovládání termostatických hlavic Tado.
Uvidím jak se mi povede nakonfigurovat HMI, aby se vypínal display po časovém intervalu a posouvání stránek.