Suptronic X825 - X735

Raspberry Pi 4 Model B (1 GB, 2 GB, 4 GB and 8 GB model) 64-bit
Odpovědět
Uživatelský avatar
Душан
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 190
Registrován: 30. březen 2021, 08:25
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Душан »

PepYk_ píše: 26. květen 2021, 19:59 No, vůbec není zač... ;)
Promiň, tobě děkuji za nakopnutí I2C samozřejmě každému patří velké díky.
Rpi 4 8GB RAM Home assistant běží na ssd, sonoff, esp,Tuya nebrat :D 2x Mecool kiii pro coreElec , TV Philips 70" síť Unifi

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 669
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 67 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Pete30 »

Душан píše: 26. květen 2021, 19:45 Ten druhý postup.
U toho prvího postupu není možnost žádná píše, že entita nemá jedinečné ID, tak jsem použil ten druhý postup, ale při zapnutí switche se ikona vrátí zpět na defaultní.
Nezapoměl jsi na tlačítko uložit když jsi přidal ikonu?
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Душан
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 190
Registrován: 30. březen 2021, 08:25
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Душан »

Nezapomněl píše mi to chybu customize.yaml
Screenshot_20210526-201710_Home Assistant.jpg
Rpi 4 8GB RAM Home assistant běží na ssd, sonoff, esp,Tuya nebrat :D 2x Mecool kiii pro coreElec , TV Philips 70" síť Unifi

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 669
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 67 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Pete30 »

Když klikneš na File editor v bočním panelu máš tam položku customize.yaml ?
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Душан
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 190
Registrován: 30. březen 2021, 08:25
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Душан »

Už to funguje musel jsem dát do configuration.yaml tenhle kód

Kód: Vybrat vše

homeassistant:
  customize: !include customize.yaml
Rpi 4 8GB RAM Home assistant běží na ssd, sonoff, esp,Tuya nebrat :D 2x Mecool kiii pro coreElec , TV Philips 70" síť Unifi

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 669
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 67 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Pete30 »

Jasně proto jsem se ptal jestli tam máš ten soubor ;)
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 669
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 67 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Pete30 »

Můžeme považovat ikonu za vyřešenou ? :P
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Душан
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 190
Registrován: 30. březen 2021, 08:25
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Душан »

Funguje to parádně. Když nastavím teplotu na termostatu na 57st , tak větráček sepne jednou za hodinku na 30sec a spadne to na 47st a když nebudu nic dělat, tak věřím , že větráček sepne jednou za půl dne na pár vteřin.
No já jsem hrozně spokojený teď :)
Rpi 4 8GB RAM Home assistant běží na ssd, sonoff, esp,Tuya nebrat :D 2x Mecool kiii pro coreElec , TV Philips 70" síť Unifi

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 669
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 67 poděkování

Re: Suptronic X825 - X735

Příspěvek od Pete30 »

A od toho jsme tady i já mám radost že se to podařilo :D :D :D
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Odpovědět