senzor na zapínání ventilátoru WC
senzor na zapínání ventilátoru WC
můžete mi doporučit nějaký senzor, který bude schovaný v plastovém tlačítko splachovadla a bude detekovat to že si někdo sednul na WC mísu? prostě nějaké čidlo co prosvítí nějak plast a detekuje přítomnost?
mám ventilátor, který odsává smrad z mísy, což je super věc, všem doporučuji ale potřebuji ho spustit tím že si na tu mísu sednu, nechci ho spouštět když si jde jen někdo umýt ruce...
mám ventilátor, který odsává smrad z mísy, což je super věc, všem doporučuji ale potřebuji ho spustit tím že si na tu mísu sednu, nechci ho spouštět když si jde jen někdo umýt ruce...
-
- Začínající autor
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
- Moderátor
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
Re: senzor na zapínání ventilátoru WC
Zkus TTP223, je za drobné a skrz plastové krabičky mi funguje.
Vše co si přinesu domů je buď Shelly, nebo to skončí buď pod ESPhome nebo pod Zigbee2mqtt.
Dlouholetý ajťák co pamatuje BBS a OS/2 Warp a je mu jedno o jaký systém nebo síťařinu běží, bývalý a znovu začínající elektronik, 50/1978 §8.
Dlouholetý ajťák co pamatuje BBS a OS/2 Warp a je mu jedno o jaký systém nebo síťařinu běží, bývalý a znovu začínající elektronik, 50/1978 §8.
- tiimsvk
- Pokročilý
- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
nestačilo by ti pir senzor zabudovaný vo ventilátore v tej mriežke? Detekuje pohyb plus nejaké to programovanie pre pritomnosť?
to je snad dotekové tlačidlo? já to potřebuji spustit když dosednu na mísu, při splachování to pouštět už je pozdě

- Pete30
- Moderátor
- Dal poděkování: 102 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
Jsi schopen instalovat senzor do vzdálenosti cca 1,5m nebo menší od mísy do výšky co sedíš ?
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách 

- tiimsvk
- Pokročilý
- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Ak by mal takuto možnosť, môže inštalovať akýkoľvek senzor merania vzdialenosti.
Len stále mi to pride také, že musí riešiť ešte kabeláž k ventilatorú pri pir/infra, by to mal priamo pri ventilátore.
-
- Moderátor
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 86 poděkování
Detekce dosednutí, nainstaluj do prkýnka...
Vše co si přinesu domů je buď Shelly, nebo to skončí buď pod ESPhome nebo pod Zigbee2mqtt.