Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Automatizace tvořené přímo, pomocí funkcí HomeAssitent(a).
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

Možná ještě zkusit vymazat mezipaměť prohlížeče.
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

calvera.jarda
Začínající autor
Začínající autor
Příspěvky: 31
Registrován: 06. březen 2022, 12:40
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od calvera.jarda »

Budu bádat, je mě to záhadou.
A zde to normálně integraci našlo?
Obrázek
Pete30 píše: 24. říjen 2022, 15:21 Jo jasně tak jsem to chápal také proto jsem to psal výše, ale když nenajde integraci tak mě to rozhodilo jestli to na gitu není špatně.

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

A kde by ti jí mělo najít než zde ?
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

calvera.jarda
Začínající autor
Začínající autor
Příspěvky: 31
Registrován: 06. březen 2022, 12:40
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od calvera.jarda »

no to právě nevím, když to tady nenajde :)
Pete30 píše: 24. říjen 2022, 15:34 A kde by ti jí mělo najít než zde ?

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

Nějaké chyby v logu ?
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

Teď to instaluju, dám vědět za pár min
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

calvera.jarda
Začínající autor
Začínající autor
Příspěvky: 31
Registrován: 06. březen 2022, 12:40
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od calvera.jarda »

Pravda, je tam chyba:
2022-10-24 14:32:56.786 ERROR (SyncWorker_0) [homeassistant.loader] Error parsing manifest.json file at /config/custom_components/cz_energy_spot_prices/manifest.json: unexpected character: line 8 column 1 (char 7)
Pete30 píše: 24. říjen 2022, 15:41 Teď to instaluju, dám vědět za pár min

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

Nechápu, trvalo mi to tak 2 min.
energ czech.png
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

kouknu se ti na ten manifest vydrž
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Uživatelský avatar
Pete30
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1366
Registrován: 30. září 2020, 20:33
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 139 poděkování

Re: Min/max hodnota atributu u entity Current OTE Energy Cost

Příspěvek od Pete30 »

Porovnej to:

Kód: Vybrat vše

{
    "domain": "cz_energy_spot_prices",
    "name": "Czech Energy Spot Prices",
    "documentation": "https://github.com/rnovacek/homeassistant_cz_energy_spot_prices",
    "dependencies": [],
    "codeowners": ["@rnovacek"],
    "requirements": [],
    "iot_class": "cloud_polling",
    "version": "0.1.0",
    "config_flow": true
}
Pokud nejsem přítomen tak jsem na rybách ;)

Odpovědět

Zpět na „Automatizace“